niedziela, 26 maja 2013

MEGA zdrowe chipsy! PYSZNE ♥

Składniki:
  •  Marchewki
  •  Olej rzepakowy
  •  Papryka ostra
  •  Papryka słodka 



Przygotowanie:
Marchewki myjemy, obieramy, kroimy w cienkie talarki. Do miseczki wrzucamy talarki, ok. 1 łyżeczki oleju rzepakowego i przyprawy (ilość wg uznania), całość mieszamy. Nagrzewamy piekarnik do 180 stopni Celsjusza, wykładamy na blachę talarki, wstawiamy do piekarnika na ok. 15-20 min. W międzyczasie zmniejszcie temperaturę do 150 stopni inaczej będziecie mieli zwęglone chipsy ;) 
Te chipsy smakują mi tysiąc razy bardziej niż wersja z selerem.





Buziaczki :*






8 komentarzy:

Dziękuję za każdy komentarz :)

Wszystko to, co kobiety kochają :)